Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Δεν ξερω τι θελω...παλι

Σε κοιτω μεσα απο τις φωτογραφιες,μα πως να σε μαθω ετσι?Δεν εχω αλλο στοιχειο απο 'σενα...μονο εικονες σου να βλεπω και κατι λεξεις σκορπιες που ανταλλαξαμε,μια αγκαλια φευγαλεα,σχεδον κωμικη,και κατι πονηρα βλεματα γεματα υποσχεσεις...αυτο μονο...Κι αν δεν μπορω να κοιμηθω καποια βραδια ειναι επειδη τα σκεφτομαι αυτα,ξανα και ξανα τα ζω μεσα στο μυαλο μου...Ηταν ωραια στιγμιοτυπα που δεν θελω να τα αφησω πισω...τα σκεφτομουν χθες,τα σκεφτομαι τωρα και θα συνεχισω...τα θυμαμαι και οι ωρες περνουν γρηγορα...αραγε θα μεινω παλι μονο με αυτες τις αναμνησεις???θα κανεις κατι αλλο???Θα μου δωσεις κι αλλες αφορμες να σε ονειρευομαι???Ως τοτε απλα μου φτανει που θυμασαι το ονομα μου...

2 σχόλια:

  1. σε καταλαβαινω........ειναι τοσο δυσκολο...το καταλαβαινω αυτο...ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα με ξεχασει(αν δεν το εχει ηδη κανει)φΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ τις λιγες στιγμες που ειμασταν μαζι(μπορει καποιες ηδη να τις εχω ξεχασει.μα γιατι..?αφου το αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τοοοοοοοοοοοοοσο πολυυυυυυυυυ....)
    αυτο το εγραψες:
    ΤΕΤΆΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΊΟΥ 2009..
    εχει αλλ3ει τιποτα..?
    εμενα οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καιρός περνάει. και όλα μα όλα ξεχνιούνται. Δεν θυμάμαι καν για ποιον το έγραψα αυτό κι ούτε έχει σημασία πια. Όλα μένουν πίσω και αφήνουν μονάχα μια γλυκιά αίσθηση να συντροφεύει όσα άξιζαν. Αν ήταν κάτι μεγάλο για σένα,θα το θυμάσαι, έστω και αχνά, έστω και λίγο.. αν άξιζε για σένα θα το θυμάσαι για πάντα. Κι ότι αγάπησες θα ζει αιώνια μέσα σου. αλλά μην ξεχνάς πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι το παρόν. Πάλεψε γι'αυτό. αν δεν θες να σε ξεχάσουν γύρνα και θύμησε την παρουσία σου. αν πάλι μπορείς να συμβιβαστείς με τη λήθη κάνε το μεγάλο βήμα και προχώρα γιατί όσο σκέφτεσαι στα ίδια θα μένεις.. ωραίες είναι οι αναμνήσεις αλλά δεν είναι απτές. δεν θα σε αγκαλιάσουν ποτέ. δεν θα σε γεμίσουν όμορφα λόγια. δεν θα σε αποκοιμήσουν με ένα φιλί. μόνο οι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. κι επειδή κι εγώ έμεινα αρκετά στο κεφάλαιο "σκέψη" σου λέω οτι δεν αξίζει. δράσε προς όποια κατεύθυνση θέλεις, αλλά πάντως δράσε. αν αξίζει θα επιστρέψει. αν δεν είναι για σένα τότε ψάξε αλλού. και θα δείς.. ίσως είναι καλα..
    καλησπέρα και σ'ευχαριστώ που πέρασες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή